naar boven

Activiteiten bij Stumpel

ACTIVITEITEN STUMPEL

Op deze pagina vindt u de activiteiten in de winkels van Boekhandel Stumpel. Klik hier voor het aanbod van vorig jaar. 

 
Uw voordeel bij Stumpel

 

      

 

Nathalie Pagie


Ontmoet & Groet Nathalie Pagie

Zaterdag 3 juni bezoekt Nathalie Pagie Boekhandel Stumpel Hoorn, Grote Noord. Nathalie Pagie presenteert en signeert haar thriller `Casa Familia`. Een survivalweekend in de Belgische Ardennen lijkt voor journaliste Tara Linders de uitgelezen kans om haar nieuwe collega’s beter te leren kennen. Alleen heeft ze een bloedhekel aan survival en in groepen is ze ook niet op haar best. Liever gaat ze in haar eentje op pad om de omgeving te verkennen. Voor haar vaste partner Diego Martinez is het weekend de perfecte afleiding van zijn problemen thuis; hij stort zich vol overgave op de activiteiten.

 

   

Ingrid Hageman-Veraart


Ontmoet & Groet Nathalie Pagie

Zaterdag 3 juni bezoekt Ingrid Hageman-Veraart Boekhandel Stumpel Middenwaard in Heerhugowaard. Zij presenteert en signeert haar boek " Het Kwaad", het laatste deel van de trilogie "De poorten naar Valemya". 

 

   

Jeroen Windmeijer


Ontmoet & Groet Jeroen Windmeijer

Zaterdag 10 juni bezoekt Jeroen Windmeijer Boekhandel Stumpel in Krommenie en Hoorn, Grote Noord.  Zondag 18 juni komt hij naar Almere. Jeroen Windmeijer presenteert en signeert zijn thriller `Het Paulus Labyrint. Wanneer de burgemeester van Leiden het startschot wil geven voor het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers, stort hij met graafmachine en al de diepte in. Daar blijkt zich een ondergronds gangenstelsel te bevinden. Ook wordt er een jongen gevonden. Hij lijkt niet gewond, maar toch zit hij onder het bloed.

 

   

Deon Meyer


Ontmoet & Groet Deon Meyer

Vrijdag 16 juni bezoekt Deon Meyer Boekhandel Stumpel Hoorn, Grote Noord.

 

 

   

Karin Slaughter


Ontmoet & Groet Karin Slaughter

Vrijdag 16 juni bezoekt Karin Slaughter Boekhandel Stumpel in Almere!  Binnenkort verschijnt haar nieuwe boek "Goede Dochter" . Karin Slaughter is aanwezig van 14.00 tot 15.30 uur.