E-commerce medewerker

Het familiebedrijf Stumpel heeft tien (kantoor-)boekhandels in Noord-Holland en Flevoland. Daarnaast is Stumpel actief op de zakelijke markt onder de naam Stumpel Office Products en is full-service leverancier van kantoor- en facilitaire artikelen, kantoorinrichting en -apparatuur in de Randstad en ver daarbuiten. Stumpel heeft ongeveer 120 enthousiaste collega’s in dienst en aan het roer staat de vierde en vijfde generatie Stumpel.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega die ons team wil komen versterken als:

E-commerce medewerker (24-38 uur)

Wie zoeken wij:

Je bent binnen onze organisatie verantwoordelijk voor alles wat met de online Stumpel-winkel te maken heeft.  Een diverse en belangrijke functie, waar je met meerdere collega’s schakelt en gezamenlijk het online kanaal van Stumpel vergroot.

De belangrijkste taken zijn de product catalogus up-to-date houden, fouten oplossen en de website vernieuwen. Daarnaast werk je  het bijhouden van Google Ads account en het uiteraard het plaatsen van content op onze site. Je bent intern het aanspreekpunt voor alle vragen over de website.

Daarnaast ben je bezig met het maken van de Stumpel nieuwsbrief, je houdt Google Analytics goed in de gaten en speelt hier op in, je maakt onze folder die vier keer per jaar verschijnt clickable. Je overlegt regelmatig met diverse collega’s om de site zo optimaal mogelijk te houden en je bereidt je voor op drukke seizoenen.

Wat vragen wij:

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Verder ben je resultaatgericht, planmatig en leergierig. Je hebt ervaring met Magento 2 (of een ander CMS-platform), Google Analytics en bent bekend met HTML. Je weet hoe een website in elkaar zit en je kunt goed zelfstandig de website commercieel benutten. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk). Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij :

Een aantrekkelijke functie bij een gerenommeerd bedrijf met een informele en prettige werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons een vanzelfsprekendheid.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, dan nodigen wij je uit vóór 1 maart te solliciteren. Stuur jouw brief en CV per e-mail naar werken@stumpel.nl.