Selecteer een bestaande wenslijst

Het mysterie van niks en oneindig veel snot

Hardback
ISBN
9789025768409
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
€ 24,99 € 23,58
Het voordeel van Stumpel
  • Vraag? Bel ons op 0229 - 253 136
  • Gratis retourneren in onze 11 vestigingen
  • Snelle bezorging, vaak de volgende dag in huis
Beschrijving
Met Het mysterie van niks en oneindig veel snot over het ontstaan van het heelal maken Jan Paul Schutten en Floor Rieder hun gelauwerde non-fictietrilogie compleet.

Ontstaan van het heelal
Duik mee in de wereld van natuurkunde en sterrenkunde; een wereld van tijdreizen, van zwarte gaten, van donkere materie, van deeltjes die dwars door jou en de hele aarde heen schieten en van oneindig veel andere heelallen met oneindig veel andere jou?s en mij?s ? echt waar! Een wereld van het kleinste van het kleinste tot het grootste van het grootste. En een wereld van briljante denkers en wetenschappers die over zo ongeveer alle vragen in het universum hebben nagedacht.

Jan Paul Schutten en Floor Rieder
Jan Paul Schutten toont zich de meester van het genre door de alleringewikkeldste kwesties op aarde feilloos uit te leggen. Floor Rieder overstijgt zichzelf opnieuw in sensationele illustraties van sterren en planeten, van quantumfluctuaties en E=MC2.

Grensverleggende non-fictietrilogie
Met Het mysterie van niks en oneindig veel snot is de grensverleggende non-fictietrilogie van Jan Paul Schutten en Floor Rieder compleet. De eerste twee delen, Het raadsel van alles wat leeft en Het wonder van jou en je biljoenen bewoners werden bejubeld in binnen- en buitenland; in Nederland gingen er bijna 100.000 exemplaren over de toonbank en de boeken werden aan elf landen verkocht. Het laatste deel is het spectaculaire sluitstuk van de trilogie. Met glow-in-the-dark-omslag en linnen rug is ook dit derde deel een prachtig cadeauboek.
Meer informatie
Meer informatie
ISBN 9789025768409
Auteur Jan Paul Schutten
Uitgever Gottmer
Verschijningsdatum november 2018
Afmetingen 263 x 205 x 22 mm
Gewicht 822.0000
Bindwijze Hardback
Taal Nederlands
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Het mysterie van niks en oneindig veel snot
Uw waardering