naar boven

Toners & inktcartridges bij Stumpel

 
 

SEPTEMBER 2016 BERICHTGEVING

Quantore Inktcartridges voor HP functioneren probleemloos

Vanuit de markt hebben we vernomen (september 2016) dat een aantal HP printers door een software-update sinds kort geen “huismerk” inktcartridges meer accepteren. De inktcartridges van ons Quantore huismerk kennen deze problemen niet en functioneren nog steeds probleemloos, ook in de printers van HP, benadrukt onze fabrikant.

Gebruikers van andere huismerk cartridges kunnen de volgende meldingen op hun printer of beeldscherm krijgen: “problemen met cartridges” of "één of meer cartridges zijn beschadigd”. De Quantore inktcartridges zijn hergebruikte originele HP inktcartridges, die voorzien worden van een nieuwe chip. De cartridges die voor problemen zorgen zijn de namaak-inktcartridges die deze chip/software niet hebben en door veel webshops aangeboden worden.

TONERS & INKTCARTRIDGES

Bent u op zoek naar toners, inktcartridges, drums, donorrollen of inktlinten? Stumpel beschikt over een groot assortiment inktproducten van topmerken, zoals onder andere HP, Epson, Canon en Brother. Bent u op zoek naar een goedkope toner of inktcartridge? Ook goedkope alternatieven zijn bij Stumpel verkrijgbaar.

Niet elke toner of cartridge past in elke printer. Of de toners en inktcartridges geschikt zijn voor uw printer hangt van het type af. Stumpel zal het u niet moeilijk maken om de juiste inkt te vinden. Gebruik de cartridgeselector en alle geschikte cartridges en toners zullen worden weergegeven. Bestel uw inkt gemakkelijk en snel bij Stumpel!