naar boven

De Grijze Jager - De vroege jaren 2 De Slag bij Hecking

Extra afbeeldingen

De Grijze Jager - De vroege jaren 2 De Slag bij Hecking

John Flanagan

Nederlands | 2017 | 9789025766030

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis Verzending
€ 15,99
+ -

Beschrijving

'De slag bij Hecking' is het eerste deel van de serie 'De Grijze Jager - De vroege jaren' van John Flanagan. 'De vroege jaren' vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren.

De vroege jaren van de Grijze Jagers
Voordat ze hun sporen verdiend hadden als onvolprezen leiders van het Jagerkorps, waren de jonge Halt en Crowley al vastbesloten om de wereld te verbeteren. In dit tweede deel van de spannende voorgeschiedenis van de Grijze Jager-reeks draait alles om strategie en tactiek en leren we hoe Halt de beroemdste van alle Grijze Jagers is geworden.

De slag bij Hecking
Nu hij zijn straf voor hoogverraad is ontlopen, verzamelt Morgarath een leger woeste Wargals om de pas gekroonde koning Duncan te verslaan. Halt bereidt zich voor op een bijna onmogelijke taak: hij moet de vijand bespioneren en daarvoor moet hij de kliffen van de Bergen van Nacht en Regen beklimmen, iets wat volgens iedereen ondoenlijk is. Het lukt Halt dit waagstuk te volbrengen, en bij de veldslag die daarop volgt wordt het lot van het koninkrijk Araluen beslist.

Specificaties

Auteur John Flanagan
ISBN 10 9789025766030
ISBN 13 9789025766030
Taal Nederlands
Verschijningsdatum mei 2017

Beoordelingen

U werkt aan de beoordeling voor: De Grijze Jager - De vroege jaren 2 De Slag bij Hecking

Hoe waardeert u dit artikel? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering